Bilete SMILEY @ Arenele Romane - “SMILEYVERSE" - 1 iun, ora 20:00 - Arenele Romane

SMILEY @ Arenele Romane - “SMILEYVERSE"

Arenele Romane, București

sâmbătă, 1 iunie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

REGULI DE ACCES

Accesul pentru categoriile de bilete FAN ZONE / TEREN / UNDER 23 se va face pe porțile din Parcul Carol, conform schiței.

Accesul pentru categoriile de bilete din tribune - VIP, CATEGORIA A, CATEGORIA B - se va face pe două intrări separate, dinspre strada Cuțitul de Argint.

În funcție zona în care ați achiziționat biletul, puteți regăsi în schiță poarta de acces la care va veți prezenta.

Copiii sub 2 ani au intrarea gratuită doar însoțiți de un adult posesor de bilet. Copiii cu varsta cuprinsă între 2 și 14 ani trebuie sa dețină un bilet de acces și vor fi neaparat însoțiți de un adult posesor de bilet. Posesorii biletelor din categoria Under 23 sunt rugați sa prezinte un act doveditor la acces.

Accesul în Arene NU va fi permis cu: -băuturi și alimente achiziționate din afara locatiei -sticle (inclusiv cele de parfum, bidoane, doze de aluminiu) -lasere, artificii, bannere sau alte obiecte care pot obstructiona vizibilitatea sau pot deranja ceilalti participanti la spectacol -obiecte contondente -biciclete, trotinete, skateboards -umbrele

In incinta Arenelor veți avea la dispoziție baruri de unde puteți achiziționa băuturi răcoritoare, apa, bere și snacks.

Program eveniment:
19:00 - Acces Spectatori
20:00 - Opening Act
20:30 - Smiley
23:00 - End Show


Pe 1 iunie, la Arenele Romane Smiley te invită în SMILEYVERSE. 
Trăiește LIVE cele mai frumoase piese Smiley și experimentează o dimensiune complet nouă.
 
SMILEYVERSE este o lume creată de Smiley pentru fiecare dintre noi. 
Cântă, dansează și visează în SMILEYVERSE, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE la Arenele Romane.
 
 

 

Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 2 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu ii deranja pe ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.