Bilete Sunt un orb - Horațiu Mălăele @ Slobozia - 18 nov, ora 18:30 - Casa Municipală de Cultură

Sunt un orb - Horațiu Mălăele @ Slobozia

Casa Municipală de Cultură, Slobozia

joi, 18 noiembrie, ora 18:30

Biletele nu se mai pot cumpăra online.

Detalii

"Sunt un Orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație. Vino, vezi, rămâi încântat!
Spectacolul are loc la Casa Municipala de Cultura Slobozia, pe 15 octombrie de la ora 20:00.
 

Punem la dispoziție 4 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com
 
 
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.