Bilete Sunt un orb - Horațiu Mălăele @ Cisnădie - 17 dec, ora 18:00 - Casa de Cultura Cisnadie

Sunt un orb - Horațiu Mălăele @ Cisnădie

Casa de Cultura Cisnadie, Cisnădie

vineri, 17 decembrie, ora 18:00

Acest eveniment este sold-out!

Detalii

"Sunt un Orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.
Vino, vezi, rămâi încântat!Spectacolul are loc la Casa de Cultura Cisnadie, pe 17 decembrie de la ora 18:00.

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.


Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com