Bilete @Smiley_Omul la Cluj-Napoca - Turneu National - 18 nov '19, ora 19:30 - Sala Polivalenta BT Arena

@Smiley_Omul la Cluj-Napoca - Turneu National

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

luni, 18 noiembrie '19, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Smiley da startul celui mai mare turneu: @Smiley_Omul.

Pregateste-te pentru un show care iti va capta simturile, care te va face sa dansezi, sa strigi, sa visezi, sa te simti liber de orice constrangere. Emotiile, povestile, momentele vor fi asa cum n-au mai fost. 

Spectacolul va fi grandios, cel mai mare pus in scena vreodata de Smiley, unic in Romania. Luminile, proiectiile, intregul set, sunt pregatite special pentru a-ti oferi o experienta dincolo de muzica.

Ai #liberlaemotii in 15 orase, ai liber sa simti tot ce vrei tu sa simti, sa fii ce vrei sa fii, in fata scenei sau pe ultimul loc din sala.

Muzica se simte!

Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.