Bilete Smiley @ Craiova - “SMILEYVERSE” - 25 nov, ora 19:30 - Sala Polivalenta

Smiley @ Craiova - “SMILEYVERSE”

Sala Polivalenta, Craiova

luni, 25 noiembrie, ora 19:30 acces de la 18:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Earlybird
279 lei22895 lei
Categoria A - Earlybird
199 lei14895 lei
Categoria B - Earlybird
139 lei11695 lei
Categoria C - Earlybird
119 lei10095 lei
Bilete persoane cu dizabilitati

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se pot achizitiona gratuit in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat plus un însoțitor al acestora. Accesul la spectacol va fi permis doar in urma prezentarii documentelor justificative.

Mai sunt doar 5 bilete disponibile

0 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Smiley te invită în SMILEYVERSE. Trăiește LIVE cele mai frumoase piese Smiley și experimentează o dimensiune complet nouă. SMILEYVERSE este o lume creată de Smiley pentru fiecare dintre noi. Cântă, dansează și visează în SMILEYVERSE!

Regulament de participare:
Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 2 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.
Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu ii deranja pe ceilalti spectatori.
Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.