Bilete Ploiesti: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Claudiu - 16 sep '22, ora 20:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Ploiesti: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Claudiu

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti

vineri, 16 septembrie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lume, lume! A venit comedia la Ploiesti, iar voi sunteți invitați să râdeți de să vă prăpădiți!

Acest trio hilar, format din Bordea, Cortea și Claudiu Popa, ia cu asalt Casa de Cultura a Sindicatelor și o să vă umple de glume! Nu mai stați pe gânduri și veniți în gașcă mare să vă distrați pe ritmurile celor mai noi nebunii din repertoriul comedianților! SAVE THE DATE ca să nu rămâi pe dinafară!

 Musai de știut: 
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa [email protected].
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected].
 
 

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatie). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.