Bilete Ploiesti: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Madalin Cirje - 27 mai, ora 20:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Ploiesti: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Madalin Cirje

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti

vineri, 27 mai, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Earlybird
113,17 lei103,17 lei
Categoria 1 - Earlybird
84,17 lei74,17 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Lume, lume! A venit comedia la Ploiesti, iar voi sunteți invitați să râdeți de să vă prăpădiți!

Acest trio hilar, format din Bordea, Cortea și Cirje, ia cu asalt Casa de Cultura a Sindicatelor și o să vă umple de glume! Nu mai stați pe gânduri și veniți în gașcă mare să vă distrați pe ritmurile celor mai noi nebunii din repertoriul comedianților! SAVE THE DATE ca să nu rămâi pe dinafară!

 Musai de știut: 
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.
 
 
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.