Bilete Ploiesti: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber” de la ora 21:30 - 18 sep '20, ora 21:30 - Parcarea Ploiesti Shopping City

Ploiesti: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber” de la ora 21:30

Parcarea Ploiesti Shopping City, Ploiești

vineri, 18 septembrie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dan Badea vine la Ploiesti cu un show excepțional de vara! Ia-ti prietenii si vino sa te bucuri “In aer liber” de cateva ore de Stand Up Comedy de calitate.

Dan Badea, comediantul care nu te lasa sa pleci acasa pana n-ai ras in hohote... de el, te asteapta la spectatol, sa petreci cateva ore departe de grijile cotidiene.

Spectacolul va avea loc in PARCAREA SHOPPING CITY PLOIESTI.

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fara griji, in care sa va simtiti in siguranta si sa va distrati alaturi de cei dragi - ca in vremurile bune.

Cu 24h inainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizata la achizitionarea biletelor - cu privire la modalitatea in care se face accesul si masurile exacte pe care le-am luat in calitate de organizatori - printre care se numara termoscanarea, dezinfectarea spatiilor, asigurarea de dezinfectant pentru maini la acces si in incinta evenimentului.

Va asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru a organiza acest eveniment în conditii de siguranta si cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii si un spectacol de calitate.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandam prezentarea acestora in format digital.