Bilete Oradea: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber" - 7 iul '20, ora 21:30 - Era Park Oradea

Oradea: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber"

Era Park Oradea, Oradea

marți, 7 iulie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dan Badea vine la Oradea cu un show excepțional de vara! Ia-ti prietenii si vino sa te bucuri “In aer liber” de cateva ore de Stand Up Comedy de calitate.

Dan Badea, comediantul care nu te lasa sa pleci acasa pana n-ai ras in hohote... de el, te asteapta la spectatol, sa petreci cateva ore departe de grijile cotidiene.

Spectacolul va avea loc la ERA PARK ORADEA.

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fara griji, in care sa va simtiti in siguranta si sa va distrati alaturi de cei dragi - ca in vremurile bune.

Cu 24h inainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizata la achizitionarea biletelor - cu privire la modalitatea in care se face accesul si masurile exacte pe care le-am luat in calitate de organizatori - printre care se numara termoscanarea, dezinfectarea spatiilor, asigurarea de dezinfectant pentru maini la acces si in incinta evenimentului.

Va asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru a organiza acest eveniment în conditii de siguranta si cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii si un spectacol de calitate.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandam prezentarea acestora in format digital.