Bilete Magicianul Robert Tudor - “In cautarea iepurasului” - 9 apr '23, ora 11:00 - Sala Luceafărul

Magicianul Robert Tudor - “In cautarea iepurasului”

Sala Luceafărul, București

duminică, 9 aprilie '23, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

“In cautarea iepurasului”
“Este un spectacol interactiv atat pentru copii cat si pentru cei mari deopotriva. Magicianul Robert Tudor pleaca in cautarea iepurasului de Paste, dar are nevoie de ajutorul copiilor sa il gaseasca. Si cum altfel se poate gasi un iepuras decat prin magie pentru ca insusi iepurasul este magic.

Asa ca toti copiii sunt rugati sa aduca cu ei scrisoarea catre iepuras in care sunt scrise dorintele lor. Le vom pune pe toate intr-o joben si le vom trimitem marelui iepuras.

Numerele de magie sunt interactive si educative. Vom invata despre oameni care au schimbat aceasta lume datorita ideilor lor geniale. Vom invata puterea celor 3 cuvinte “te rog frumos” sau pe ce culoare se trece la semafor. Toate lucrurile acestea le vom invata cum nu se poate mai frumos, prin joaca si prin magie.
Bucura-te alaturi de copilul tau si vino la acest show care va fi memorabil pentru el.
Poate ca pentru unii sunt trucuri, dar pentru noi sunt lucruri prin care iti poti dezvolta imaginatia, prin care poti capata incredere in tine. Sa razi, sa interactionezi, pentru ca vei vedea cu ochii tai ca nimic nu este imposibil. Crezi in magie, crezi in tine!”