Bilete Iasi: Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Cirje si Dobrota de la ora 21:00 - 22 sep, ora 21:00 - Casa de Cultura a Studentilor

Iasi: Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Cirje si Dobrota de la ora 21:00

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

miercuri, 22 septembrie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The wait is over! De data asta, Micutzu chiar ajunge în Iasi! That’s right, ai citit bine, e momentul să iti scoți costumul de stofa de la naftalină, să-ți treci evenimentul în calendar și, eventual, să-ți mai convoci 2-3 prieteni la distracție. Da, nici Micutzu nu vine singur, e însoțit de Geo, Cîrje și Dobrotă, așa că o să fie gașcă mare și râsete multe.
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.