Bilete Iasi: Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea si Florin - 25 aug '20, ora 21:30 - Gradina Palas Mall Iasi

Iasi: Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea si Florin

Gradina Palas Mall Iasi, Iași

marți, 25 august '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Comedia se mută la Iasi!
Adună gașca și bucurați-vă de un Stand-Up Comedy de calitate sub cerul liber! Bordea face o echipă beton cu Florin și Cortea, iar împreună au pus la cale un spectacol care se va termina în lacrimi...de râs. Au tolba plină de glume și abia așteaptă să vă binedispună cu ele, așa că SAVE THE DATE

Informații importante:

Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranță si să vă distrați alături de cei dragi - ca in vremurile bune.
Cu 24 de ore înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor - cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori - printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.
Va asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranța și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa [email protected].
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora.