Bilete Fool’s Comedy Days @ Cluj - ziua 2 - 13 apr, ora 19:30 - Iulius Parc

Fool’s Comedy Days @ Cluj - ziua 2

Iulius Parc, Cluj-Napoca

miercuri, 13 aprilie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Se numește „Fool's Comedy Days @ Cluj” și durează 3 zile.

Poți să-ți iei din start abonament și să te distrezi 3 zile la rând saaaaaau poți să îți iei bilet pe o singură zi, sau două… poate îți iei la toate trei până la urmă, dar vezi să nu ieși scump.

Probabil că te uiți deja după lista cu nume, ca să știi pe ce dai banii, normal, dar fiind un soi de „festival”, avem un ditamai pomelnicul:
✨ZIUA 1✨
Paul Socol
Paul Szabo
State Ioana
Calița
Bucălae Radu
Tănase
 
✨ZIUA 2✨
Costina
Teodora Nedelcu
Claudiu Popa
Nicu Bendea
Dan Țuțu
Badea
Unguru' Bulan
 
✨ZIUA 3✨
Popinciuc
Cîrje
Mane Voicu
Florin Gheorghe
Nelu Cortea
Bordea
 
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
 
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.