Bilete Elena Gheorghe - Armana Mea @ Sala Palatului - 21 mai '23, ora 20:00 - Sala Palatului

Elena Gheorghe - Armana Mea @ Sala Palatului

Sala Palatului, București

duminică, 21 mai '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Elena Gheorghe pregătește un nou show cu muzică armânească la Sala Palatului pe 21 mai 2023, chiar de ziua ei de nume.

Dupa succesul concertelor sustinute in anii trecuti, Elena Gheorghe revine cu nou show de muzică armânească la Sala Palatului, “Armana mea”.

“Cand am inregistrat albumul “Luna alba” nu mi-am imaginat ca acest gen muzical va reusi sa creeze un fenomen, sa umple sali de spectacole si nu numai in Bucuresti ci si in alte orase, mai ales ca limba aromana este totusi un dialect al limbii romane si n-o intelege toata lumea. Mi-am dat seama in acesti ani ca oriunde am cantat muzica armaneasca oamenii au simtit si au trait bucuria pe care acest gen muzical o daruieste. Ma simt binecuvantata sa pot impartasi frumusetea si bucuria acestei culturi. Mă bucur că muzica mea unește oameni și că o data pe an, anul acesta pe 21 mai, români și aromâni petrec o seară în care cântă și dansează împreună”, a declarat Elena.

Spectacolul de la Sala Palatului va fi si anul acesta plin de surprize. Elena și-a obișnuit deja fanii ca show-urile ei să nu fie doar despre muzică, ci sa fie o experienta, un mix de muzica, dans, traditii, grafica, efecte speciale ce face ca povestea sa se intipareasca atat in mine dar mai ales in suflet. “Anul acesta muzica armânească va avea o abordare diferita. Invitații vor fi și ei neașteptati. Conceptul spectacolului va imbina muzica armaneasca cu tot ce inseamna nou. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte. Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ținute la scenografie și regie, pentru ca experiența celor din sală să fie una completă și de neuitat. In fiecare an imi doresc sa surprind, sa aduc ceva nou, ca cei prezențin să simtă că au fost la un SHOW, nu doar la un concert. “Armana Mea” va fi un spectacol care îți va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii te va ridica cu siguranță la dans ”, a mai adăugat artista.