Bilete Elena Gheorghe - Armâna Mea @ Sala Palatului - 24 mai, ora 20:00 - Sala Palatului

Elena Gheorghe - Armâna Mea @ Sala Palatului

Sala Palatului, București

marți, 24 mai, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Presale
294 lei240 lei
Categoria 1 - Presale
194 lei160 lei
Categoria 2 - Presale
144 lei120 lei
Categoria 3 - Presale
114 lei96 lei
Categoria 4 - Presale
84 lei72 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Elena Gheorghe pregătește un nou show cu muzică armânească la Sala Palatului pe 24 mai 2022.
   După succesul înregistrat anul trecut de spectacolul Lunâ Albă, Elena Gheorghe va susține pe 24 noiembrie un nou show de muzică armânească la Sala Palatului, “Armana mea”. “Reacțiile pe care le-am primit anul trecut m-au copleșit. Au fost atât de mulți oameni (prieteni, apropiați, fani)  care mi-au scris cât de mult le-a plăcut și că vor să retrăiască toate emoțiile din acea seară. Au fost persoane care nu au putut ajunge și  mi-au spus că ar vrea tare mult să vadă spectacolul și au fost și cei care au urmărit concertul la TV și ar vrea să simtă și live toată vibrația acestui show. Așa ne-am gândit să facem din acest concert o tradiție. Mă bucur că muzica mea unește oameni și că o data pe an, anul acesta pe 24 mai, români și aromâni petrec o seară în care cântă și dansează împreună”, a declarat Elena.
 
         Spectacolul de la Sala Palatului va fi plin de surprize. Elena și-a obișnuit deja fanii ca show-urile ei să nu fie doar despre muzică, ci despre stare, despre un vibe care unește sute de oameni.  “Anul acesta muzica armânească va avea o nouă abordare. Invitații vor fi și ei neașteptati. Conceptul spectacolului păstrează tradiția, dar vine cu ceva nou față de ce a fost anul trecut. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte.  Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ținute la scenografie și regie,  pentru ca experiența celor din sală să fie una completă și de neuitat. Îmi place ca la final cei prezențin să simtă că au fost la un SHOW, nu doar la un concert. Armana Mea va fi un spectacol care îți va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii te va ridica cu siguranță la dans ”, a mai adăugat artista.
 
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com