Bilete Concert Damian Draghici: EU, ACUM @ Sala Palatului - 30 mai, ora 20:00 - Sala Palatului

Concert Damian Draghici: EU, ACUM @ Sala Palatului

Sala Palatului, București

joi, 30 mai, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
350 lei24595 lei
Categoria A - Earlybird
250 lei17395 lei
Categoria B - Earlybird
230 lei14195 lei
Categoria C - Earlybird
170 lei10995 lei
Categoria D - Earlybird
125 lei7795 lei
Bilete persoane cu dizabilitati

Biletele pentru persoanele cu handicap se pot achizitiona gratuit in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat plus un însoțitor al acestora. Dupa achizitionarea biletelor, veti fi contactati in vederea trimiterii documentelor justificative

0 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Concertul “Eu, acum” sustinut de Damian Draghici este o experienta muzicala care iti va surprinde inima, iti va trezi mintea si iti va bucura sufletul.
Ne vedem la Sala Palatului pe 30 mai pentru o calatorie emotionala si spirituala prin stari si momente muzicale diferite, de la impulsul energic al cele mai cunoscute trupe din Romania, Damian & Brothers, la momentele de reflectie, inspirate de sentimentul meditativ al muzicii lui Damian, culminand cu experienta inaltatoare oferita de sunetul naiului.
“Eu, acum” nu este doar un simplu concert, este o experienta LIVE a artei, oferita pentru public de Damian Draghici, la Sala Palatului, pe 30 mai.
Invitati speciali: Nicolae Botgros si Orchestra Lautarii.

 

Regulament de participare:
Toti participantii la spectacol cu varsta peste 7 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 7 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.
Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu ii deranja pe ceilalti spectatori.
Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.